Het nieuwe logo

oktober 27, 2023 4:44 pm Gepubliceerd door

Jazeker het is zover: we zijn achter de schermen druk bezig met het vernieuwen van onze vormgeving. Er wordt met een team hard gewerkt aan een nieuwe website en daar hoort een nieuw logo bij. Tijdens het ontwerpproces zijn er meerdere logo’s naar voren gekomen. Er is daarbij unaniem gekozen (door het bestuur en het website-ontwikkelingsteam) voor het zogeheten hartverwarmende logo.

Ben je benieuwd naar de achterliggende visie van het nieuwe logo? Lees dan snel verder.

Het oude logo, met het bekende hoofd, heeft een transformatie ondergaan. Omdat de vereniging voor en door mensen met een psychosegevoeligheid is opgericht, blijft het hoofd zichtbaar in het nieuwe logo. Echter wordt het wel gedraaid zodat het hoofd opgeheven de toekomst in kijkt. We willen perspectief bieden, we geloven in de mogelijkheden van de  psychosegevoelige mens. Daarom kijken we opgeheven naar de toekomst.

In de vereniging staan we voor elkaar klaar en zorgen we voor hartverwarmende ontmoetingen, vandaar het hartje. Dit hartje verbindt de letters en het beeld; want verbinding bieden dat doen we!  Tot slot zijn de vervormde puntjes op de i net zo imperfect als het leven zelf.

 

Extra detail

Met het nieuwe motto “Gewoon psychosegevoelig” willen we de psychosegevoeligheid normaliseren. Daarom kunnen we het hoofd in het logo vervangen door jouw of mijn hoofd. Via een foto teken ik de vorm van je gezicht over, met je naam erbij . Zo wordt het duidelijk dat iedereen psychosegevoelig kan zijn. Ook willen we hierbij een realistisch beeld geven van de psychosegevoelige mens.  De mens die niet agressief en gevaarlijk hoeft te zijn, maar ook gewoon kan lachen en lol kan hebben in het leven.

 

Dit is je kans

Ben je psychosegevoelig (en lid van Anoiksis) en wil je ook een unieke avatar van jezelf in het nieuwe Anoiksis-logo? Vul dan je naam en e-mail in en voeg je foto van je gezicht toe in onderstaande formulier. Geef daarbij je voornaam door en of we je avatar met voornaam mogen gebruiken voor op de nieuwe website. Heb je geen e-mailadres? Wees niet getreurd: je kunt de foto van jezelf ook per post sturen naar het Anoiksis kantoor. Je krijgt dan een leuke kaart, met je avatar erop, terug gestuurd. Het is dan wel handig als je je eigen adres erbij vermeldt. Het kan zijn dat er een tijdje overheen gaat; dat ligt aan de hoeveelheid aanvragen. Let op deze actie is tijdelijk.

Laten we samen aan de maatschappij laten zien hoe de psychosegevoelige mens eruit ziet: net zo gewoon als ieder ander.

Met vriendelijke groet, Silvie

 

 

 

 

 


  Vraag hier je Avatar aan

  de gegevens met een * hebben nodig om je vraag te kunnen beantwoorden

  Jouw voornaam *

  Jouw achternaam *

  Jouw e-mail *

  Upload je foto hier*

   

  Gecategoriseerd in :

  Dit bericht is geschreven door Anoiksis

  Commententaren zijn gesloten.