Onderzoek behandelrelatie

september 8, 2019 11:17 am Gepubliceerd door

Anoiksis heeft op basis van gesprekken met leden gehoord dat men de behandelrelatie belangrijk vindt. Hierop heeft het bestuur enkele personen gevraagd om onderzoek te doen naar deze relatie. Hun gegevens vind je in de bijlagen.
Om de behandelrelatie te onderzoeken zijn twee vragenlijsten gemaakt, een voor de cliënt en een voor de behandelaar. Om de vragenlijsten officieel te krijgen moet er eerst kwantitatief getest worden. Hiervoor hebben we 250 ingevulde vragenlijsten nodig en dan kunnen we de analyse doen. Als het resultaat positief is, kan de vragenlijst officieel gebruikt worden en stellen we deze beschikbaar voor iedereen.

Wat wij concreet vragen is of jij en je behandelaar de vragenlijsten willen invullen. Het kost je maximaal 10 minuten. Als dank ontvang je een digitale cadeaubon van 5 euro.

De vragenlijsten kun je downloaden van deze website. Het zijn vier formulieren: Informatie brief, Informed Consent, Vragenlijst Cliënt en de Vragenlijst Behandelaren. Mocht je de formulieren niet kunnen printen, neem dan even contact op met ons kantoor. We kunnen je namelijk een papieren versie toezenden.

De ingevulde vragenlijsten en "Informed Consent" kan je op de post doen zonder postzegel naar:

Vereniging Anoiksis
t.a.v: Guiselaine betreft behandelrelatie
Antwoordnummer: 57549
3507 WB Utrecht

Wij zijn je erg dankbaar dat je dit initiatief vanuit cliëntenperspectief steunt!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Anoiksis

Commententaren zijn gesloten.