Doet u met uw verhaal mee aan onderzoek?

december 10, 2019 1:51 pm Gepubliceerd door

Beste leden van Anoiksis,

Mijn naam is Linde van Schuppen en ik doe aan de Radboud Universiteit onderzoek naar de manier waarop mensen met psychose-gevoeligheid taal gebruiken en hun verhaal vertellen. Ik ben nu op zoek naar mensen met een diagnose schizofrenie, die mee zouden willen doen aan dit onderzoek.

Meedoen houdt in dat ik samen met u ongeveer een half uur tot een uur praat over de dingen die u heeft meegemaakt, de manier waarop u uw leven nu inricht, en hoe u de toekomst ziet. Ik zal daarbij een paar vragen stellen, maar u bent nooit verplicht die te beantwoorden, of om over iets te praten waar u het eigenlijk niet over wilt hebben. Verder wil ik u graag een kort filmpje laten zien, waarna ik u zal vragen het in eigen woorden na te vertellen.

Het onderzoek kan bij u thuis plaats vinden en u hoeft niets voor te bereiden. De mensen die ik tot nu toe heb gesproken hebben aangegeven het een leuk gesprek te vinden en graag contact te houden.

Ik zou het gesprek graag opnemen (alleen het geluid), om het later terug te kunnen luisteren en in tekst om te zetten. Wat u tijdens het gesprek vertelt zal altijd anoniem blijven en nooit zomaar met anderen gedeeld worden.

Als het u leuk lijkt om mee te doen of wat meer wilt horen over het onderzoek, kunt u contact met mij opnemen. Voor meedoen is het wel belangrijk dat u zelfstandig woont (d.w.z. geen begeleiding ’s nachts), ouder dan 18 jaar bent, en Nederlands als moedertaal heeft.

Als vergoeding ontvangt u nadien een cadeaubon van 20 euro.

U kunt mij mailen met het onderstaande contact formulier.

Als u meer wilt weten, kunt u hier een krantenartikel vinden over het onderzoek.

Hartelijk dank!
Linde


    de gegevens met een * hebben we nodig om je bericht te kunnen verwerken

    Gecategoriseerd in :,

    Dit bericht is geschreven door Anoiksis

    Commententaren zijn gesloten.