Column over geluk

mei 1, 2016 4:50 pm Gepubliceerd door

Ik ben op dit moment zeer gelukkig. Gelukkig zijn is dat je bij jezelf jezelf kunt zijn en de dingen die je doet graag doet. Ik heb op dit moment het fijnste werk dat er bestaat,

schrijven voor Anoiksis. Verder schrijf ik voor voetbalclub SV Deurne, een fantastische club waar mensen mij accepteren zoals ik ben.

Gelukkig zijn kun je halen uit geestelijke waarden en niet door veel geld te verdienen. De dingen die werkelijk gelukkig maken zijn nog altijd gratis. Weet je wat je echt gelukkig maakt als je liefde voelt voor de mensen die je dierbaar zijn.

Bij Anoiksis heb ik fantastische mensen leren kennen met wie ik goed kan praten over psychosegevoeligheid. Zij geven mij meer inzicht in mijn ziekte.

Probeer jezelf voor de volle 100% te accepteren en geef jezelf eens een compliment. Om van jezelf te houden moet je het lef hebben om je een compliment te durven geven. Wees niet te zelfkritisch naar jezelf toe. Teveel zelfkritiek kan funest zijn.

Schrijf iedere dag eens een positieve karaktereigenschap over jezelf op, ga eens voor de spiegel staan en schreeuw uit Ik ben de moeite waard!!!! Ieder mens moet zijn eigen schoonheid zien te ontdekken.

Bij mij is dat schrijven en spreken in het openbaar. De meeste mensen hebben maar 1 groot talent, ik heb er 2.

Henk Driessen is een bevoorrecht mens.

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Henk Driessen

Commententaren zijn gesloten.