Accepteer jezelf voor de volle 100 procent.

april 3, 2016 7:35 am Gepubliceerd door

In feite is gelukkig worden zo simpel. Het is je voors en tegens voor de volle 100 procent accepteren. Je hebt een schatkist van geluk en je zit er bovenop. De meeste mensen zien die schatkist echter niet. Ga jezelf niet veranderen, je bent mooi zoals je bent. Je hebt misschien eigenschappen die minder leuk zijn maar geen enkele eigenschap is negatief of positief. Het gaat erom hoe je de eigenschap gebruikt.

Accepteer ook andere mensen zoals ze zijn en probeer ze niet te veranderen. Mensen die andere mensen proberen te veranderen kunnen meestal zichzelf niet accepteren. Ze zien hun eigen fouten in andere mensen terug.

Krankzinnigheid is geen lelijk woord, het zijn echter de gedachten die achter dit woord verscholen liggen die de term lelijk maken. Krankzinnigheid voor mij betekent, origineel zijn en briljante gedachten hebben.

Ik ken je niet maar ik weet dat je mooie kanten hebt, ieder mens heeft mooie kanten. I believe the children have the future, teach them well and show them the beauty they posess inside. Give them a sense of pride. Dat zong Whitney Houston ooit. Kijk naar uw eigen innerlijke schoonheid en voel u hier trots over.

U hebt misschien eigenschappen die minder goed uit de verf komen. Dat is juist het aantrekkelijk in je, je vrienden en levenspartner zijn juist diegenen die perfect met je onhebbelijkheden overweg kunnen. Dat is wat ze noemen intimiteit.

Probeer uw eigen schoonheid te zien.

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Henk Driessen

Commententaren zijn gesloten.