Kies je weg

kiesjeweg_0

Dit spel is speciaal ontwikkeld om het gesprek tussen lotgenoten makkelijker te maken en/of te verdiepen. Er zijn geen winners of verliezers. Doel is het stimuleren van de dialoog en het verlagen van drempels voor het delen van ervaringen, met name onder lotgenoten.

Het delen van ervaringen rondom psychose geeft een gevoel van herkenning en kan leiden tot meer inzicht in je eigen herstel(mogelijkheden). Sinds de inzet van het spel is de ervaring dat hiermee het gesprek goed op gang komt, dat mensen het gevoel hebben vrijuit te kunnen praten, dat het spel leuk is om te spelen en dat het helpt om contact te verdiepen.

Het spel bestaat uit verschillende setjes kaarten met verschillend niveau en diepgang. Voor een deel aandoeningsspecifiek en daarnaast veel algemene kennismaking. Het spel kan gespeeld worden door minimaal 2 - maximaal 10 personen.

Wilt u meer weten over het ervaringsspel of u wilt het spel spelen op uw locatie of wilt u het spel bestellen?

Vul dan het onderstaande formulier in en er wordt contact met u opgenomen.

Het spel kost € 45,- inclusief verzendkosten. Schaft u het aan, dan kunt u uiteraard onbeperkt gebruik blijven maken van dit spel. U kunt er ook voor kiezen om een keer iemand uit te nodigen van Anoiksis die het spel komt geven. Het komt dan niet in uw bezit, maar u maakt wel kennis met deze vorm van psycho-educatie en krijgt een goede indruk van onderwerpen en vragen die aan bod kunnen komen bij zo'n bijeenkomst. In dat geval vragen wij vergoeding van de reiskosten voor de vrijwillige trainer en een vrijwilligersvergoeding van 15 euro. Vraag het altijd ruim van tevoren aan als u iemand wilt laten komen vanuit de vereniging, dan zoeken wij iemand die in de gelegenheid is om naar u toe te komen op de afgesproken datum.


  de gegevens met een * hebben we nodig om je bestelling te kunnen versturen

  Jouw voornaam *

  Jouw achternaam *

  Straat *

  Huisnummer *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Land *

  Telefoonnummer *

  Jouw e-mail *

  Jouw bericht *