Waardering Ervaringsdeskundigen

september 20, 2021 10:29 am Gepubliceerd door

Het project 'Waardering Ervaringsdeskundigen' van de Veerkracht Centrale wil zorgen voor een gelijke beloning voor (organisaties van) ervaringsdeskundigen en mensen in vergelijkbare rollen en functies. Wij roepen ervaringsdeskundigen op om solidair met elkaar te zijn. Je bewijst de Veerkracht Centrale een grote dienst door de vragenlijst in te vullen op deze website.

Samen met patiënten-/cliëntenorganisaties en ervaringsdeskundigen wordt gewerkt aan het beschrijven van het werk van ervaringsdeskundigen en het vaststellen van de waarde daarvan: soms is een glimlach voldoende waardering en soms volgt een betaling voor de gewerkte uren. De uitkomsten scheppen duidelijkheid voor opdrachtgevers als gemeenten, instellingen en bedrijven

Alle patiëntenorganisaties zijn vertegenwoordigd via de koepels MIND, Ieder(In) en de Patiënten federatie Nederland. Zij vormen een projectgroep. Daarnaast is er een adviesteam met ervaringsdeskundige adviseurs die gespecialiseerd zijn in het werkveld arbeid en inkomen.

Op de hoogte blijven, of heb je verdere vragen? Neem contact op met Kristin via onderstaande contact formulier


  de gegevens met een * hebben we nodig om je bericht te kunnen doorsturen

  Jouw naam *

  Jouw e-mail *

  Onderwerp *

  Jouw bericht *

  Gecategoriseerd in :

  Dit bericht is geschreven door Anoiksis

  Commententaren zijn gesloten.