Deze vacature kantoorvrijwilliger gaat over de ledenadministratie waarmee je aan de gang gaat, die altijd in beweging en jij hebt er plezier in om die op orde te houden. Of leden nu verhuizen, zich in- of uitschrijven, bij jou zijn hun gegevens in goede handen. Je kunt prima overweg met de computer nadat je bent ingewerkt in het ledenprogramma en emailverkeer is voor jou geen probleem. Je werkt van nature ordelijk en nauwkeurig en hebt oog voor onjuistheden. Je bent in staat zelfstandig je taken uit te voeren en vindt het fijn hier veel verantwoordelijkheid voor toevertrouwd te krijgen. Als kantoorvrijwilliger functioneer je onder eindverantwoordelijk van de huidige, in dienst zijnde kantoormedewerker en/of een bestuurslid.

Informatie archiveren, terugvinden en mutaties van a tot z afhandelen (ook als er wat tijd over de correspondentie heen gaat) is geen probleem voor jou. Je bent daarnaast niet bang om de telefoon te pakken als bijvoorbeeld een adreswijziging incompleet is en neemt tussendoor de telefoon op als een lotgenoot of hulpverlener naar kantoor belt. Je vindt het fijn om wekelijks of op zijn minst 1x per 2 weken een dagdeel op kantoor te zijn.

Nieuwe leden schrijf je niet alleen in, maar maak je ook blij met een informatief welkomstpakket. Je bent in staat om zaken duidelijk en in goed Nederlands te verwoorden met oog voor de relatie. Je ondersteunt van harte dat Anoiksis bovenal lotgenotencontact faciliteert en opkomt voor de belangen van mensen met psychosegevoeligheid. Je bent in staat samen te werken met bestuursleden en kantoormedewerker(s) en verwijst heel regelmatig naar hen door omdat jij de focus helder houdt: de ledenadministratie is jouw ding.

Anoiksis biedt jou:

  • een functie waarin je je schriftelijke en contactuele vaardigheden kunt inzetten
  • een fysieke werkplek (ons kantoor in Utrecht) waar je je arbeidsvermogen kunt vergroten of inzetten en maatschappelijk van betekenis bent
  • een zinvolle functie waarin je van directe betekenis bent voor lotgenoten
  • een bescheiden vrijwilligersvergoeding van € 15,00 per maand met daarnaast een reiskostenvergoeding voor alle ritten van en naar het kantoor in Utrecht op basis van een kilometervergoeding of 2e klas openbaar vervoer.
  • collega’s die jou kunnen inspireren en ondersteunen

 

Reageren op deze vacature kantoorvrijwilliger?

Maak een cv met daarin naast de gebruikelijke zaken ook relevante persoonlijke eigenschappen en vaardigheden. Schrijf daarnaast je motivatiebrief en stuur beide aan anoiksis@anoiksis.nl. Je kunt je brief richten aan Linda Rosema, kantoormedewerker.