Oproep jongeren met schizofrenie

april 22, 2018 3:52 pm Gepubliceerd door

Studente aan de Erasmus Universiteit vraagt voor haar onderzoek medewerking van jongeren met schizofrenie.

Studente Rachita Munshi:
Momenteel ben ik een studente aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en doe ik onderzoek naar jongeren met schizofrenie en de rol van technologie in hun ziektebeloop. De vraag die ik uiteindelijk wil beantwoorden, is de volgende: “Hoe kunnen technologische innovaties de patiëntervaring van adolescenten (jongeren) met schizofrenie verbeteren?”

Voor het beantwoorden van deze vraag ben ik op zoek naar jongeren/adolescenten met schizofrenie, die bereid zijn om wat vragen te beantwoorden in de vorm van een interview. Deze vragen gaan vooral over jouw mening en knelpunten in de behandeling. Daarnaast zal ik ook vragen naar hoe jij denkt dat technologie (bv. Mobiele telefoon apps, medicatie alarmen etc.) kan helpen bij de aandoening.

Het onderzoek is geheel anoniem, dat betekent dat er geen namen zullen worden vermeld en niemand dus de antwoorden die jij geeft terug kan koppelen naar jou.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen of denkt u als ouder zijnde dat uw kind hier een bijdrage aan kan leveren, neem dan gerust contact op! Ook voor meer informatie of vragen, kunt u mij bereiken via: rachita.munshi@outlook.com of bel mij via 06-46577566 (Rachita Munshi).

Groeten,

Rachita Munshi
Erasmus Universiteit Rotterdam
Studente Master Health Care Management

 

 

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Redactie

Commententaren zijn gesloten.