algemene ledenvergade- ring (ALV)

02-09-2023 11:45 - 16:15

Dag Anoiksislid,

Graag nodigen we je uit voor de Landelijke Dag van 2023 met daarin de Algemene Ledenvergadering. Op zaterdag 2 september genieten we van ontmoeting, uitwisseling, een maaltijd en boeiende lezing. Jij komt toch ook?

Op verzoek en advies van leden bezoeken we een keer het zuiden van het land. We komen bijeen in Eindhoven op een aantrekkelijke locatie dichtbij het station! Voor sommigen heerlijk dichtbij (maak er gebruik van!), voor anderen wat verder weg. We beginnen later op de ochtend, zodat iedereen tijd heeft om te reizen. Laat je niet tegenhouden door de kosten. Een kaartje voor deze dag (zaalhuur, lunch e.d.) zou neerkomen op ca. € 50,00 maar krijg je cadeau. Voor de reis betaal je de eerste 25 euro zelf, maar kosten die daar bovenuit komen, mag je declareren.*

Let op: Als je eerder dan half twaalf arriveert, kun je nog niet in de locatie terecht. Probeer dan om in de omgeving een klein ommetje te maken of elders op afstand te wachten.

Met onze gastspreker verdiepen we ons in de manier waarop een gezonde levensstijl en psychose elkaar raken. Wiepke Cahn vertelt hoe voeding, lichaamsbeweging, slaappatronen, roken en alcoholgebruik effect kunnen hebben op psychotische klachten. Je hoort hoe een behandeling gericht op een gezonde levensstijl deze klachten kan helpen verminderen. Je leert wat je zelf kunt doen om je gezonder te voelen. We zijn blij met haar komst en zijn benieuwd!

De agenda voor de ALV heb je op papier ontvangen en staat niet online.

PROGRAMMA:

11.30 - 12.00                      Inschrijving, ontvangst met koffie en thee

12.00 - 12.10                      Welkom en mededelingen door de dagvoorzitter

12.10 - 12.45                      eerste deel ALV onder leiding van de voorzitter van Anoiksis. We volgen de agenda totdat het lunchtijd is.

12.45 – 13.45                     Lunchbuffet

13.45 – 14.30                     Spreker: Wiepke Cahn, Hoogleraar Lichamelijke gezondheid bij psychiatrische aandoeningen aan de Universiteit Utrecht en psychiater bij het UMC Utrecht.

14.30 – 14.45                     Theepauze

14.45 – 15.30                     Tweede en laatste deel ALV: vervolg van de agenda inclusief uitwisseling met bestuur

15.30 – 15.50                     Plenaire afsluiting. Korte interactie. Wat houdt je bezig aan het eind van deze dag? Met welk gevoel en welke gedachten ga je straks naar huis? Wat heeft je geraakt?                                                          Feedback over deze dag en locatie.

15.50                                    Slotakkoord met een drankje ten afscheid voor wie wil.

 

AANMELDEN:

Wil je deze inspirerende dag meemaken? Aanmelden is noodzakelijk en kan uiterlijk woensdag 23 augustus via ons emailadres of contactformulier met vermelding van je voor- en achternaam. Je kunt ons ook bellen via 088 - 755 63 68. Tref je het antwoordapparaat, spreek duidelijk je voor- en achternaam in en zeg erbij dat je je aanmeldt voor de Landelijke Dag in Eindhoven. Vol is vol. We verwachten niet dat we iemand hoeven teleurstellen, maar hoe eerder je je aanmeldt, hoe beter. Dit jaar is de lunch op ons verzoek vegetarisch tenzij je bij je aanmelding doorgeeft dat je vleeswaren wilt. Specifieke diëten zoals glutenallergie uiteraard ook gelijk doorgeven bij aanmelding.

 

LOCATIE:

We komen bijeen in AG Zaalverhuur, Parklaan 93 te Eindhoven (Fazantlaan 16 voor mensen die navigatie instellen). Zie https://www.ag-zaalverhuur.nl/contact

 

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Eindhoven en verlaat het station aan de centrumkant. Vanaf hier loop je er in ca. 10 minuten naar toe. Als je buiten staat met het station in je rug, houd je links aan. Je ziet Social Hub liggen. Steek daar het zebrapad over. Je bent op de Stationsweg en loopt evenwijdig aan het spoor, van het centrum af. Na ca. 300 meter sla je rechtsaf de Parklaan in (dit is de tweede rechts, voorbij de Effenaar). Neem niet de volgende bocht naar rechts, maar blijf op de Parkweg door even over te steken zodat je de weg kunt vervolgen. Na ca. 200 meter zie je AG Zaalverhuur aan de rechterkant.

Graag meelopen met een Anoiksislid? Van 10.55 uur tot 11.10 uur wacht Lex, Anoiksislid, je op. Hij wacht in de stationshal direct na de in- en uitcheckpoortjes aan de centrumzijde. Indien nodig kun je hem bellen op het nummer dat genoemd is in de papieren uitnodiging.

 

Auto

AG Zaalverhuur beschikt over 40 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde via de Fazantlaan (GPS Fazantlaan 16). De achteringang is buiten gebruik. Loop het kleine paadje op het eigen terrein af, om het gebouw heen. Ga naar binnen door de hoofdingang.

 

Vriendelijke groet en graag tot ziens, het bestuur van Anoiksis

 

* Ons vergoedingenbeleid meldt: ‘De eerste € 25,- aan reiskosten betalen de leden zelf. Het resterende en aangetoonde bedrag wordt vergoed door Anoiksis op basis van 2e klas OV of 21 cent/km. Ook parkeerkosten vallen onder deze regeling. Taxikosten in overleg en naar redelijkheid en noodzakelijkheid.

** Jaarrekening 2022 en bestuursverslag 2022 zijn online in te zien onder info en anbi om kosten en milieu te sparen.