online bijeenkomst voor Zuid Holland

15-05-2021 14:00 - 15:00

Beste Leden,
Door Corona ligt helaas nog steeds het fysieke lotgenotencontact stil. Toch willen we jullie de mogelijkheid geven om met elkaar te praten in een gezellige online bijeenkomst.
Misschien wil je wat delen over hoe het met je gaat of om gewoon eens gezellig bij te praten. Ook kunnen we tips uitwisselen voor omgaan met de maatregelen. We hebben dit eerder gedaan met verschillende regio’s, maar willen nu de leden in Zuid Holland uitnodigen.
Dat willen wij doen op zaterdag 15 mei om 14.00 tot ongeveer 15.00 uur.  We doen dit via Skype. Je hoeft het programma niet te hebben. Als je de link aanklikt die je per email krijgt als je je opgeeft, werkt het meteen. Je hebt wel een computer en een webcam of microfoon nodig. Als je dat zelf niet hebt maar familie of vrienden wel kun je ook daar deelnemen. Je geeft dan het e-mailadres op van de persoon waar je gebruik maakt van de computer. Opgeven kan alleen per email bij Arnold. Zijn mailadres vind je in de Open Geest. Heb je die niet, meld je dan ruim op tijd aan via Anoiksis. Mocht je vragen hebben of problemen ondervinden, dan kun je bellen met Arnold. Hopelijk wordt het een gezellige middag.
Groeten
Arnold, Gerard en Aadt