Coronamededeling winter

december 13, 2021 2:51 pm Gepubliceerd door

Coronamededeling voor de winter. De feestdagen staan voor de deur. Helaas is de winter een periode waarin het coronavirus goed gedijt daarom een coronamededeling. Ondanks dat veel mensen gevaccineerd zijn of al een covid-besmetting hebben doorgemaakt, hebben we te maken met strenge maatregelen deze winter. Niet alles wat we willen kan ook. Niet alles dat gepland is, kan doorgaan. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Graag hadden we het anders gezien.

Maar na de winter is er de belofte van een nieuwe lente, een tijd waarin virussen het vaak wat moeilijker hebben. Het is fijn om vooruit te kunnen kijken met elkaar. En als je alvast ideeën of wensen voor Anoiksis hebt voor het nieuwe jaar, laat het weten aan het kantoor (dit kan via het gebruikelijke contactformulier, via ons vertrouwde telefoonnummer en via de post) of je regiocoördinator. Het mooie van beginnen aan een nieuw jaar, is dat er weer nieuwe kansen zijn!

De winter is ook de periode van de feestdagen, die mogelijk anders zullen zijn dan we gewend zijn of anders dan we zouden willen. Wij hopen dat iedereen de feestdagen toch goed door komt. Wees extra lief voor jezelf en voor mensen of dieren die je dierbaar zijn. Zelf kijken wij op Oudejaar terug op de dingen die wel goed gingen in 2021, en gaan vol goede zin het nieuwe jaar in!

Het kantoor van Anoiksis is vanaf 22 december gesloten, op 3 januari gaan we weer open en zijn we weer voor je bereikbaar.

We kunnen ons voorstellen dat je ook tijdens deze kerstvakantie toch behoefte hebt om met iemand (buiten je privésfeer) te kunnen praten. Weet dat de hulplijnen altijd open zijn

https://wijzijnmind.nl/corona/
https://www.deluisterlijn.nl/
https://www.113.nl/ik-denk-aan-zelfmoord/hulplijn/
https://mindkorrelatie.nl/

Een warme, hartelijke wintergroet,
bestuur en kantoormedewerker Anoiksis

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Anoiksis

Commententaren zijn gesloten.