Coronamededeling tweede kwartaal 2021

april 8, 2021 12:18 am Gepubliceerd door

Het is lente en er is wat meer hoop om veel redenen, al kun je er misschien niet altijd bij. De dagen worden langzaam langer, de verspreiding van het virus wordt tegengegaan met vaccinaties, er is zeker reden om te verwachten dat we meer vrijheden en ontmoetingen gaan meemaken dit jaar.

Ja, het is nog behelpen en voelt magertjes, maar we blijven in contact. Het beste kan dit via ons e-mailadres anoiksis@anoiksis.nl. Daarnaast zijn we in enige mate bereikbaar via ons vertrouwde telefoonnummer (het voicemailbericht klopt niet en is reeds lang aangepast, maar het nieuwe bericht komt om technisch raadselachtige redenen niet door bij het toestel van de beller), dat wil zeggen: er wordt opgenomen of we proberen de mensen die gebeld hebben, later terug te bellen. Verder zijn we bereikbaar via de post die ons door het thuiswerken met vertraging bereikt.

Wat alle activiteiten betreft, adviseren we dat je regelmatig een kijkje neemt in de online agenda. Op moment van schrijven is er nog geen fysiek samenzijn mogelijk, maar zijn we hoopvol dat het binnen enkele maanden weer kan. Er zijn soms online bijeenkomsten en deze zijn ook makkelijk te 'bezoeken' als je uit een andere regio komt; je hoeft er immers de deur niet voor uit. De mensen die meedoen, zijn positief, dus we moedigen je aan het te proberen. We wensen dat jij en ik psychisch en mentaal zo fit mogelijk elke dag tegemoet gaan. We hopen dat je moed en vertrouwen houdt. Meer hulp of informatie is beschikbaar op:

https://wijzijnmind.nl/corona
https://www.deluisterlijn.nl/
https://www.113.nl/ik-denk-aan-zelfmoord/hulplijn
https://mindkorrelatie.nl/

Een hartelijke, verbonden groet,
bestuur en kantoormedewerker Anoiksis

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Anoiksis

Commententaren zijn gesloten.