Coronamededeling juli

juli 14, 2020 7:08 pm Gepubliceerd door

Het is juli 2020 en ook Anoiksis gaat steeds een stukje verder open. De medewerkers van Anoiksis blijven het werk grotendeels vanuit huis verrichten,  maar zijn met ingang van de tweede helft van juli ook af en toe op kantoor om je nog beter van dienst te kunnen zijn. We blijven bereikbaar via ons e-mailadres anoiksis@anoiksis.nl, via ons vertrouwde telefoonnummer en via de post, zelfs in deze coronazomermaanden.

En de regiobijeenkomsten? We weten dat voor veel mensen de bijeenkomsten essentieel zijn en we noemen lotgenotencontact niet voor niets het hart van de vereniging. Wat een gemis dat de bijeenkomsten de afgelopen tijd niet mogelijk waren en wat heerlijk dat er wat beweging in komt! Binnen de anderhalvemeterregels zijn de eerste bijeenkomsten uitgedacht door enkele regiocoördinatoren. Je vindt alles in de online agenda. Neem regelmatig een kijkje! Behalve live mogelijkheden is er met succes een digitale lezing gehouden. Misschien heb je zelf creatieve ideeën voor een uitje of bijeenkomst! Schroom niet contact te zoeken met je regiocoördinator of met het kantoor! We hebben elkaar nodig om een weg te vinden in de huidige werkelijkheid.

De ALV gaat ondanks de verruimingen digitaal op 13 augustus. Daarover heb je tekst en uitleg ontvangen.

Neem af en toe een kijkje op de site. De mededelingen op het prikbord en de agenda worden regelmatig bijgewerkt. Ook vragen en antwoorden rond de ALV-vergaderstukken worden gepubliceerd op een speciale pagina.

De afgelopen maanden voelden we duidelijk hoe belangrijk persoonlijk contact is en hoe erg we dat misten. We ondersteunden initiatieven die contact mogelijk maken voor mensen die opgenomen zijn of sociaal en digitaal in een isolement zitten. De crowdfunding voor Quarantainer is met groot succes afgerond. Daarnaast steunden we de actie digitale verbinding voor iedereen die nog loopt.

Ondanks de toenemende mogelijkheden, kun je het nog steeds flink moeilijk hebben met deze coronaperiode. Je vindt informatie of mensen beschikbaar op:

 

We wensen iedereen vertrouwen en weten ons met elkaar verbonden.

Hartelijke groet, bestuur en kantoormedewerker Anoiksis

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Anoiksis

Commententaren zijn gesloten.