Coronamededeling begin 2021

januari 13, 2021 12:18 am Gepubliceerd door

Het is winter en vanuit huis werkend gedurende een (verlengde) lockdown, schrijven we jou. Er is hoop om veel redenen, al kun je er misschien niet altijd bij. Het gaat lichter worden in meerdere opzichten. De dagen worden langzaam langer, de verspreiding van het virus wordt tegengegaan met vaccinaties, er is zeker reden om te verwachten dat we meer vrijheden en ontmoetingen gaan meemaken dit jaar.

En wat zien we daarnaar uit! Uit onderzoek van Mind, waar we bij aangesloten zijn, blijkt dat de huidige coronagolf er in hakt. https://mindplatform.nl/nieuws/ggz-panel-forse-impact-huidige-coronagolf

Ja, het is nog behelpen en voelt magertjes, maar we blijven in contact via ons e-mailadres anoiksis@anoiksis.nl, via ons vertrouwde telefoonnummer (in tegenstelling tot het voicemailbericht zijn we wel aan het werk en benaderbaar) en via de post.

Wat gaaf is: mede dankzij de vouwkrant 'Gek Genoeg! Anoiksis!' melden zich nieuwe leden en donateurs! Zo kunnen we meer impact hebben. Jij hebt de krant toch ook al doorgegeven?! Zeg het voort.

Wat alle activiteiten betreft, adviseren we dat je regelmatig een kijkje neemt in de online agenda. Op moment van schrijven is er nog geen fysiek samenzijn mogelijk. We wensen dat jij en ik psychisch en mentaal zo fit mogelijk elke dag tegemoet gaan. We hopen dat je moed en vertrouwen houdt. Meer hulp of informatie is beschikbaar op:

https://wijzijnmind.nl/corona
https://www.deluisterlijn.nl/
https://www.113.nl/ik-denk-aan-zelfmoord/hulplijn
https://mindkorrelatie.nl/

Een hartelijke, verbonden groet,
bestuur en kantoormedewerker Anoiksis

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Anoiksis

Commententaren zijn gesloten.