Eén dezer dagen heb je als lid van Anoiksis de stukken ontvangen van de oproep tot algemene leden vergadering van de vereniging Anoiksis. Waarom het nu anders gaat dan dat we gewend zijn is beschreven in de stukken die je ontvangen hebt. De algemene leden vergadering van Anoiksis vindt plaats op 13 augustus 2020 om 13:30 uur. Je kunt alleen deelnemen aan de ALV als je je aangemeld hebt. Hoe je dat doet zie je in de stukken die je ontvangen hebt.

In de door leden ontvangen stukken kun je lezen hoe vragen te stellen over de vergaderstukken. Let wel, de vragen dienen uiterlijk 10 augustus 2020 door Anoiksis ontvangen te zijn.

Kijk eerst hier of de vraag die je hebt al gesteld is voor je je vraag instuurt. Stuur je vraag zo snel mogelijk in en zeker voor 10 augustus 2020.

 

Bij de stukken tref een stemformulier aan. Door te klikken op de volgende link: Stemformulier ALV 2020, kun je het formulier downloaden. Na het invullen van het stemformulier scan je het formulier of maak je een foto met je smartphone en stuur je het op zoals aangegeven in de stukken die je ontvangen hebt. Let wel, het stemformulier mag alleen digitaal verzonden worden!

Laat je stem horen! We zien er naar uit.